Geen verzendkosten boven €60 voor NL én BE *
€5 afhaalkorting - locatie Benthuizen
Professioneel advies over de producten
De online winkel voor jouw hond!
93% van 100
9.3 / 10
Bekijk alle 253 reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 6 233 810 82

De leukste en handigste kerstcadeaus voor jouw hond of kat

De leukste en handigste kerstcadeaus voor jouw hond of kat

De decembermaand is een gezellige maand vol feestdagen, samenkomen met geliefde en vooral veel cadeaus. Om je harige vriend even extra in het zonnetje te zetten, kun je ervoor kiezen om leuke kerstcadeaus voor je hond of kat te kopen. Uit onderzoek is gebleken dat 71% van de hondenbazen in Nederland en 51% van de kattenbaasjes ervoor kiest om de feestdagen met zijn of haar huisdier door te brengen. De plannen voor de feestdagen worden zelfs op de Nederlandse huisdieren afgestemd. Weet jij al wat je voor jouw pluizige vriend(in) onder de kerstboom legt dit jaar? In deze blog kun je alvast inspiratie opdoen voor de leukste kerstcadeaus voor je hond of kat.

Vier de feestdagen samen met je huisdier 

Naast Dierendag is kerstmis de favoriete feestdag voor huisdierbezitters. De kerstdagen bieden je de uitgelezen kans om je huisdier eens extra te verwennen met een leuk cadeautje of iets lekkers. Daarnaast kiezen mensen ervoor om de kerst zowel met de familie, vrienden als de huisdieren door te brengen. Een kat kan makkelijker wat langer alleen thuis zijn dan een hond, vandaar dat kattenbaasjes vaker een dagdeel op pad gaan tijdens de kerst. Als je op visite gaat bij familie of vrienden, kun je altijd even vragen of je de hond kunt meenemen. Zo niet, dan kun je de visite wellicht bij jou thuis uitnodigen.

Wanneer het niet anders kan, kun je van tevoren een oppasadres voor je huisdieren regelen tijdens de feestdagen. Doe dit op tijd, want last minute kun je vaak nergens meer terecht. Er zijn handige apps te gebruiken, waar je gewaardeerde en ervaren huisdieroppassers kunt terugvinden. Denk hierbij aan Rover of Pawshake. Je maakt een account aan, upload een foto en informatie over je huisdier en je kunt direct een oppas uitzoeken en boeken tijdens de feestdagen.

Leuke tips voor de mooiste kerstcadeaus voor je hond

De mooiste kerstcadeaus voor je hond zijn uiteraard de cadeautjes die lekkernijen zoals snoepjes, botjes, kauwstaven of ander voedsel gerelateerde producten bevatten. Je hond zal daar zelf het meeste van genieten. Om de lekkere hapjes meteen op hun best te kunnen serveren, kun je voor leuke voer- en drinkbakken kiezen. Wil je jouw hond tijdens de kerst en in het nieuwe jaar met een mooi tuig, een leren lijn of een prachtige halsband op stap sturen? Dan zijn dit praktische en visueel interessante kerstcadeaus voor je hond.

Kan de hondenmand een upgrade gebruiken? Dan is het een leuk idee om je hond een zacht en nieuw bed cadeau te doen. Een ander leuk kerstcadeau voor de hond is een nieuw speeltje waar zij helemaal in op kunnen gaan!

Grappige ideeën voor kerstcadeaus voor je kat 

Jouw kat heeft zich het hele jaar uiteraard voorbeeldig gedragen en dat is de reden dat je graag een lief en leuk kerstcadeau voor je kat wil kopen. Wat dacht je van een krabpaal in muisvorm? Of een mooie gouden halsband? Verder is het natuurlijk erg leuk om samen met je kat te spelen. Kattenspeeltjes zorgen ervoor dat de kat zich niet verveeld en kunnen ook zijn of haar jachtinstinct aanwakkeren. Een wat duurder maar prachtig kerstcadeau voor je kat is een nieuwe voer- of drinkbak. Er bestaan zelfs hypermoderne voerbakjes, die automatisch voeden, als je bijvoorbeeld een paar dagen van huis bent. 

Bestel bij ons de handigste kerstcadeaus met betrekking tot de verzorging van jouw huisdier 

Bij AnimalCribs kun je verschillende verzorgingsproducten voor je huisdieren kopen. Wanneer het kerst is, wil je jouw beste harige vriend natuurlijk net iets meer verwennen. Bestel bijvoorbeeld een handige en warme hondenbadjas, zodat jouw hond na een regenbui of bad goed op kan drogen. Wil je jouw hond er stralend uit laten zien tijdens de feestdagen? Dan kun je een handige slickerborstel bestellen. Met deze borstel verwijder je vervelende klitten in een handomdraai uit de vacht van je hond. 

Wil jij jouw kat verwennen met een verzorgingsproduct deze kerst? Dan kun je ervoor kiezen om PUUR producten te kopen. De verzorgingslijn van PUUR bestaat uit vitaminepilletjes, druppeltjes voor het behoud van soepele spieren en gewrichten en nog veel meer! Heb je schattige knaagdieren in huis? Dan kun je ze Multi-Vit cadeau doen. In de druppeltjes die je met hun voer mengt zitten 11 verschillende vitamines verwerkt. De druppeltjes zorgen ervoor dat hun vacht glanzend en gezond blijft en geven een boost aan de werking van hun immuunsysteem, wat vooral in de wintermaanden een fijn idee is.