Geen verzendkosten boven €60 voor NL én BE *
€5 afhaalkorting - locatie Benthuizen
Professioneel advies over de producten
De online winkel voor jouw hond!
93% van 100
9.3 / 10
Bekijk alle 253 reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 6 233 810 82

In het zonnetje: nieuwe leverancier Hofman Animal Care

In het zonnetje: nieuwe leverancier Hofman Animal Care

Bij AnimalCribs zijn wij gek op alle soorten huisdieren. Vandaar dat wij niet alleen producten voor honden en katten verkopen, maar ook ons best doen om de vogels en knaagdieren tevreden te houden. Op onze webshop vind je verschillende producten terug voor veel verschillende soorten huisdieren. Alle leveranciers en merken worden met zorg door ons uitgekozen. Zo weet je zeker dat je altijd voor de beste kwaliteit, de gezondheid van je huisdier en de lekkerste verwennerij kiest. In deze blog willen wij leuk nieuws met je delen, want sinds kort hebben wij er een samenwerking met een geweldige leverancier bij. In deze blog lees je alles over Hofman Animal Care en kom je erachter op welke manier je hun producten bij jou thuis kunt krijgen.

Maak kennis met onze nieuwe leverancier Hofman Animal Care

Met trots mogen wij mededelen dat wij een samenwerking zijn gestart met Hofman Animal Care. Dit familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring heeft altijd het beste voor met jouw huisdier. Hun hart voor dieren is groot, vandaar dat zij kwalitatieve en handige producten voor verschillende soorten (huis)dieren produceren. Het assortiment bestaat onderhand uit meer dan 8000 verschillende artikelen, waardoor de kans erg groot is dat er ook iets voor jouw huisdier tussen zit. Hofman Animal Care timmert al jaren aan de weg en is internationaal gezien zelfs bekend geworden. In meer dan 40 verschillende landen vind je hun producten inmiddels terug.

Om je een beter beeld te geven, kun je hieronder voorbeelden uit hun assortiment teruglezen. Weet jij al voor welk Hofman Animal Care product je kiest?



Uit welke producten kun je allemaal kiezen?

Bij AnimalCribs hebben wij het genoegen om met Hofman Animal Care samen te werken. Het leuke hieraan is, dat je direct allerlei soorten producten van hun merk via onze website kunt bestellen. Om je alvast een idee te geven, lees je hieronder terug aan wat voor producten je kunt denken. Hofman Animal Care biedt een breed assortiment aan producten voor jouw huisdier. Ben je op zoek naar voeding, verzorgingsproducten of speelgoed voor je hond, kat, knaagdier of vogel? Bij AnimalCribs ben je voor unieke Hofman Animal Care producten aan het juiste adres. De dierenvoeding van Hofman is van hoogwaardige kwaliteit en speciaal samengesteld voor verschillende diersoorten.

Ook voor de verzorging van de vacht, tanden en nagels van je huisdier kun je jouw favoriete producten van Hofman Animal Care inzetten. Daarnaast kun je uit een uitgebreid assortiment aan speelgoed kiezen, zodat jouw huisdier zich kan vermaken en je hem lekker kunt uitdagen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw hondenmandje of een leuke krabpaal voor je kat, via Hofman regelen wij het allemaal!

Welke voordelen zitten er aan de producten van Hofman Animal Care?

De producten van Hofman Animal Care bieden verschillende voordelen voor jouw huisdier. Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je pluizige beste vriend, vandaar dat je op zoek bent naar merken die van goede kwaliteit zijn. Als je voor producten van Hofman Animal care kiest, kies je voor:

- Een hoogwaardige kwaliteit: Hofman Animal Care streeft naar de hoogste kwaliteit voor hun producten. Dit geldt zowel voor de voeding als voor de verzorgingsproducten en de speeltjes. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw huisdier de best mogelijke zorg en aandacht krijgt, die hij of zij dubbel en dwars verdient. - Speciaal samengesteld voer: Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de voeding aansluit op de specifieke behoeftes van jouw huisdier. - Optimale verzorging van de vacht, tanden en nagels: Hiermee kun je ervoor zorgen dat de gezondheid en hygiëne van jouw huisdier op peil blijft. - Uitdagend speelgoed: Hofman biedt een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor jouw huisdier. Want wat is er nou leuker dan samen met je huisdier te kunnen spelen met speeltjes van kwaliteit?

Ben je enthousiast? Dan kun je de producten op deze manier bestellen

Wil je de producten van Hofman Animal Care zelf uitproberen? Dan kun je ze vanaf nu op onze webshop bestellen. Wij hebben een directe lijn met deze leverancier, waardoor je ervan uit kunt gaan dat je de bestelde producten voor jouw huisdier snel in huis hebt. Je kunt het hele assortiment op onze website rustig bekijken. Door een beter beeld te krijgen van wat er allemaal beschikbaar is, weet je precies welke producten wel of niet zullen aanslaan bij jouw huisdier. Nogmaals, deze producten zijn speciaal voor honden, katten, knaagdieren en vogels ontworpen. Dus er zit zeker iets tussen wat bij jouw dierenvriend past.