Honden voerbakken

Een voerbak en een drinkbak zijn natuurlijk essentieel bij de aanschaf van een hond. Bij AnimalCribs vindt u diverse soorten voerbakken en drinkbakken.

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Honden voerbak en drinkbak

Alle honden zijn het er over eens, voedertijd is de belangrijkste tijd van de dag
Dus waarom zou u uw hond niet laten eten uit een van onze prachtige hondenvoerbakken? Of u nou op zoek bent naar een keramieken hondenvoerbak of een op hoogte verstelbare hondenvoerbak, bij AnimalCribs zult u uiteraard de ideale voerbak voor uw hond vinden.

Online hondenvoerbak en drinkbak

Roestvrijstalen hondenvoerbakken:
Een roestvrijstalen hondenvoerbak is de meest elegante en meest schone oplossing. Deze bakken zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en uitvoeringen. Doordat de roestvrijstalen bakken makkelijk en goed schoon te maken zijn blijven er weinig bacteriën in hangen en is het dus gezonder voor uw hond.

Keramieken hondenvoerbakken:
Een hondenvoerbak van keramiek zorgt voor een smaak neutrale voedsel ervaring. Kies zelf of u een bak in 1 kleur wilt of een bak met een mooi motief.

Kunststoffen hondenvoerbakken:
Hondenvoerbakken van kunststof zijn de lichtste variant die er zijn. Daarnaast blijft het door de antislip ring goed op zijn plaats staan. De bakken zijn makkelijk klaar te maken en beschikbaar in vele kleuren en maten.