Geen verzendkosten boven €60 voor NL én BE *
€5 afhaalkorting - locatie Benthuizen
Professioneel advies over de producten
De online winkel voor jouw hond!
93% van 100
9.3 / 10
Bekijk alle 253 reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 6 233 810 82

Alles wat je over het merk Natural Health wil weten

Alles wat je over het merk Natural Health wil weten

Heb je het beste voor met je kat of hond en wil je hem of haar zo nu en dan verwennen met gezonde, lekkere en vooral hele leuke snacks? Dan is het merk Natural Health een verantwoorde keuze. In deze blog maak je kennis met het populaire dierenmerk: Natural Health. Je krijgt meer achtergrondinformatie over het merk, je komt erachter welke voordelen er aan deze producten zitten en je ziet welke producten wij bij AnimalCribs aanbevelen voor jouw pluizige vriend. Verder lees je waarom klanten voor een bestelling via onze webshop kiezen. Wie weet kun jij jouw kat of hond binnenkort verwennen met lekkers van Natural Health!

Dit wil je over huisdierenmerk Natural Health weten

Voordat je voor een bepaald merk voor je huisdier kiest, wil je natuurlijk de nodige research doen om ervan verzekerd te zijn dat je gezonde en betrouwbare producten aan je huisdieren voorschotelt. Natural Health is een merk, geproduceerd door Tijssen Goed voor Dieren. Dit familiebedrijf heeft al meer dan 5 generaties lang de missie om producten te bedenken waar onze huisdieren blij en gezond van worden. Natural Health biedt naast een heel uitgebreide snack- en voedingslijn voor honden, ook een eigen lijn speciaal voor katten aan. Je kunt zowel je puppy, kitten, volwassen hond of kat en je senior huisdieren blij maken met producten die speciaal voor ze samengesteld zijn.

De jonge diertjes krijgen genoeg voedingsstoffen binnen om groot en sterk van te worden. De volwassen dieren worden gezond gehouden en de senioren krijgen bepaalde voedingsmiddelen extra aangeboden, zodat zij vitaal blijven en op hun oude dag van de lekkerste brokken en snacks kunnen blijven genieten.

Welke voordelen zitten er aan het merk Natural Health?

Natural Health katten- en hondensnacks bieden tal van voordelen voor de gezondheid van je pluizige huistijger en trouwe viervoeter. Deze snacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van je kat of hond te verbeteren. Hieronder lees je een paar voordelen aan Natural Health snacks terug:

- Gezonde ingrediënten: Natural Health katten- en hondensnacks zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals vlees, vis, groenten en fruit, zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat je kat en hond gezonde en voedzame snacks krijgen.

- Verbeterde spijsvertering: Sommige snacks bevatten probiotica, die de spijsvertering van je kat of hond kunnen helpen verbeteren en de gezondheid van de darmen kunnen bevorderen.

- Verbeterde huid en vacht: Een aantal Natural Health snacks bevatten ingrediënten zoals zalmolie, die essentiële vetzuren bevatten die de huid en vacht van je kat of hond laten stralen.

- Verminderd risico op allergieën: Omdat Natural Health snacks alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, zullen ze niet snel allergische reacties bij je kat of hond veroorzaken.

Uit welke producten kun je allemaal kiezen?

Als dierenliefhebber wil je jouw huisdier het liefst alleen het allerbeste geven. Natural Health staat bekend om zijn hoogwaardige, natuurlijke katten- en hondenvoeding en -snacks. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment? Dan is er goed nieuws, want wij mogen met trots verschillende producten van dit populaire merk verkopen. Denk hierbij aan de snacks op basis van verschillende soorten vlees, zoals, koe, konijn en lam. Snacks op basis van vis zijn vaak ook in trek bij katten en honden, deze snacks bevatten bijvoorbeeld zalm en tonijn.

Naast de snacks, kun je bij Natural Health ook uit verschillende soorten voeding, zoals droogvoer, natvoer en graanvrije voeding kiezen. Alle producten die je van dit merk kiest, dragen bij aan een gezond en gelukkig huisdierenleven.

Kies voor AnimalCribs als jouw online hondenwinkel

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare online hondenwinkel? Dan is AnimalCribs de perfecte keuze als je op zoek bent naar kwalitatieve producten voor je huisdier. Bij AnimalCribs vind je een breed scala aan producten, van voeding en snacks tot speelgoed en accessoires terug. Alle producten die wij online verkopen, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je het beste van het beste krijgt voor je huisdier.

Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of het beantwoorden van eventuele vragen. Bovendien worden bestellingen snel en veilig geleverd, zodat je huisdier volop kan genieten van zijn nieuwe speeltje, kooi, vitaminen en mineralen, verzorgingsproducten of lekkere snack. Je kunt bij ons voor veel verschillende huisdieren terecht. Wij hebben fijne producten voor honden, katten, knaagdieren, gevogelte en pluimvee en nog veel meer! Wij weten hoe belangrijk huisdieren voor je kunnen zijn en hoeveel zij voor de familie betekenen, vandaar dat wij je graag de beste producten voor ze aanbieden.