Geen verzendkosten boven €60 voor NL én BE *
€5 afhaalkorting - locatie Benthuizen
Professioneel advies over de producten
De online winkel voor jouw hond!
93% van 100
9.3 / 10
Bekijk alle 251 reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 6 216 39 024

Maak kennis met onze eigen Toobster waterblazer

Maak kennis met onze eigen Toobster waterblazer

Wist je dat je bij AnimalCribs nu ons eigen merk waterblazer kunt bestellen? De Toobster waterblazer is speciaal ontworpen voor alle trimsaloneigenaren, medewerkers, hobbyisten en trotse hondeneigenaren. In deze blog introduceren wij graag ons nieuwe, handige en vooral effectieve apparaat op het gebied van vachtverzorging. Je komt erachter wat een waterblazer is, wat je ermee kunt en welke voordelen er aan onze eigen Toobster waterblazer zitten. Daarnaast krijg je handige tips over hoe je dit apparaat het beste kunt onderhouden. Aan het einde van de blog lees je meer informatie over de speciale prijs waarvoor wij dit product aan je aanbieden.

Wat is een waterblazer en waarom kun jij niet zonder?

De waterblazer is een krachtig apparaat dat wordt ingezet om honden droog te blazen na een bad of trimbeurt. Het apparaat werkt op elektriciteit en gebruikt luchtstroom om water en vuil uit de vacht van je hond te verwijderen. Een waterblazer is onmisbaar voor elke trimsalon eigenaar en kan ook erg nuttig zijn voor hondeneigenaren die de vacht van hun hond zelf willen onderhouden. Het gebruik van een waterblazer heeft verschillende voordelen. Ten eerste bespaart het tijd omdat het de vacht van je hond snel droogt. Ten tweede voorkomt het klitten in de vacht van je hond, omdat het helpt om losse haren en vuil te verwijderen. Door een waterblazer te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat de vacht van jouw hond er altijd op zijn best uitziet en gezond blijft.

Het is belangrijk om een waterblazer van goede kwaliteit te kiezen die veilig is voor je hond. De gezondheid van je trouwe viervoeter staat altijd op de eerste plaats. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om onze eigen Toobster waterblazer te ontwerpen. Hieronder lees je welke specifieke voordelen er aan ons apparaat zitten.

Welke voordelen zitten er aan onze eigen Toobster waterblazer?

Voordat wij onze Toobster waterblazer op de markt hebben gebracht, hebben wij hem zelf natuurlijk uitvoerig getest. Wat wij het fijnste vinden aan de waterblazer is de blaaskracht die traploos instelbaar is. De variabele snelheidsregelaar stelt je in staat om de windsnelheid en het luchtvolume aan te passen. De warmtefunctie werkt super en onze waterblazer is klein maar erg krachtig. Hij is dus ook zeker geschikt voor de zwaarste vachten. Daarnaast kun je een handige muurbevestiging bestellen. De muurbevestiging zorgt ervoor dat je de waterblazer altijd op een vaste plek kunt opbergen en hij altijd binnen handbereik is.

Een ander voordeel aan het feit dat het om een lichte en krachtige waterblazer gaat, is dat de Toobster ook voor thuisgebruik, shows of mobiele trimmers in te zetten is. Het nieuwe gestroomlijnde ontwerp heeft een moderne stijl en mooie vorm, waardoor het er ook nog eens prachtig uitziet. Je ontvangt 3 stuks Heavy duty blaasmonden voor verschillende droogtoepassingen bij je bestelling. Het apparaat beschikt daarnaast over een robuuste ABS-behuizing én de levensduur van de motor is verlengd. Wat ook erg fijn is, is dat het filter wasbaar is en je het makkelijk kunt vervangen, mocht dat nodig zijn.

Op welke manier kun je de waterblazer het beste onderhouden?

Om zo lang mogelijk van de Toobster waterblazer gebruik te kunnen maken, is het belangrijk dat je hem goed schoonmaakt. Dit kun je doen door eerst het sponsfilter schoon te maken door het te wassen of door er lucht doorheen te blazen. Zorg ervoor dat je het sponsfilter pas terugplaatst in de waterblazer als alles schoon en opgedroogd is. Houd het oppervlak van het apparaat schoon en droog en gebruik altijd een droge en zachte doek om het geschilderde oppervlak schoon te maken. De droge zachte doek helpt je om vette vingers of viezigheden weg te poetsen.

Merk je dat je met hardnekkige vlekken en vuil te maken hebt? Dan kun je een doek met neutraal reinigingsmiddel bevochtigen. Veeg het hardnekkige vuil hier voorzichtig mee weg. Houd er rekening mee dat je alleen een mild en neutraal reinigingsmiddel gebruikt om de Toobster waterblazer schoon te maken. Het kan zijn dat de koolborstels na verloop van tijd slijten. Vernieuw de borstels op dat moment volgens de aanwijzingen in de handleiding of neem contact op met AnimalCribs voor passend advies.