Vet Bed Lichtgeel Bruin Zwart voetprint- latex anti-slip

Dit lichtgele Vet Bed met bruine en zwarte pootafdrukken is een dik en dus erg comfortabel ligkussen voor uw hond. Dankzij de latex antisliplaag aan de onderkant blijft dit premium Vet Bed altijd op zijn plaats liggen, zelfs wanneer u het stofzuigt.

Uw hond ligt altijd heerlijk warm doordat het bed de lichaamswarmte opslaat. Water wordt echter gewoon doorgelaten. Verder is dit ligbed anti-allergeen en door zijn robuuste ontwerp ook geschikt voor honden die wat ruwer met hun ligkussen omgaan.

Het Vet Bed kan prima in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40 graden. Het hondenbed kan ook in de droger, maar dan wel alleen op de koude stand. Vanwege het gebruikte natuurproduct latex is het niet mogelijk om een Vet Bed in de zon te drogen te hangen.

De bekleding van dit kussen heeft een poolhoogte van 28mm en voelt erg zacht aan. De kleurstelling is lichtgeel met ter decoratie bruine en zwarte pootafdrukken over het hele kussen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

ProductnaamPrijsAantal
Vet Bed Lichtgeel Bruin Zwart voetprint- latex anti-slip - 75x50cm
€ 9,95
Vet Bed Lichtgeel Bruin Zwart voetprint- latex anti-slip - 100x75cm
€ 16,95
Vet Bed Lichtgeel Bruin Zwart voetprint- latex anti-slip - 150x100cm
€ 28,95
Productbeschrijving
Details
Dit lichtgele Vet Bed met bruine en zwarte pootafdrukken is een dik en dus erg comfortabel ligkussen voor uw hond. Dankzij de latex antisliplaag aan de onderkant blijft dit premium Vet Bed altijd op zijn plaats liggen, zelfs wanneer u het stofzuigt.Uw hond ligt altijd heerlijk warm doordat het bed de lichaamswarmte opslaat. Water wordt echter gewoon doorgelaten. Verder is dit ligbed anti-allergeen en door zijn robuuste ontwerp ook geschikt voor honden die wat ruwer met hun ligkussen omgaan.Het Vet Bed kan prima in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40 graden. Het hondenbed kan ook in de droger, maar dan wel alleen op de koude stand. Vanwege het gebruikte natuurproduct latex is het niet mogelijk om een Vet Bed in de zon te drogen te hangen.De bekleding van dit kussen heeft een poolhoogte van 28mm en voelt erg zacht aan. De kleurstelling is lichtgeel met ter decoratie bruine en zwarte pootafdrukken over het hele kussen.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Vet Bed Lichtgeel Bruin Zwart voetprint- latex anti-slip
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Service
Prijs
Waarde
Kwaliteit