Trimstoel Topmast

Een trimtafel is natuurlijk niet compleet zonder een handige trimstoel. Deze trimstoel van Topmast is daarvoor ideaal. Het is een stevige stoel met zwenkwielen en een ronde zitting met een doorsnee van 34 cm. Met deze stoel kunt u heel makkelijk rond de trimtafel bewegen zonder op te hoeven staan. Dat is natuurlijk veel beter voor uw lichaam en het zal bovendien het werktempo ten goede komen.

De stoel is in hoogte verstelbaar van minimaal 51 cm tot maximaal 72 cm. Zo is hij dus geschikt voor de meeste mensen en ook voor de meeste trimtafels. Let voordat u bestelt echter toch nog even goed op de hoogte van uw trimtafel om zeker te weten dat u met deze stoel daar comfortabel bij kunt werken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs € 35,96

Productbeschrijving
Details
Een trimtafel is natuurlijk niet compleet zonder een handige trimstoel. Deze trimstoel van Topmast is daarvoor ideaal. Het is een stevige stoel met zwenkwielen en een ronde zitting met een doorsnee van 34 cm. Met deze stoel kunt u heel makkelijk rond de trimtafel bewegen zonder op te hoeven staan. Dat is natuurlijk veel beter voor uw lichaam en het zal bovendien het werktempo ten goede komen.De stoel is in hoogte verstelbaar van minimaal 51 cm tot maximaal 72 cm. Zo is hij dus geschikt voor de meeste mensen en ook voor de meeste trimtafels. Let voordat u bestelt echter toch nog even goed op de hoogte van uw trimtafel om zeker te weten dat u met deze stoel daar comfortabel bij kunt werken.
Extra informatie
Extra informatie
MerkStarline
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Trimstoel Topmast
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Service