Shampoo's

Verzorgingsproducten voor honden

Voor elke vacht een passende honden shampoo. Aanrader: shampoo's van ESPREE;  De producten van ESPREE zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij.

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Hondenshampoo online

Was uw hond regelmatig met een speciale hondenshampoo om de vacht in goede conditie te houden. Er zijn verschillende soorten shampoo's beschikbaar voor de verschillende vachttypes. Vraag ons gerust om advies voor de beste shampoo voor uw hond. 

Shampoo voor honden met veel onderwol

Heeft uw hond veel last van onderwol? Was uw hond dan eerst goed met bijvoorbeeld de shampoo van Espree "Simple shed shampoo", Deze versnelt het uitspoelen van los haar in de ruiperiode! Laat de shampoo goed intrekken in de vacht (zo'n 10 minuten laten inwerken). Gebruik ook een fijne conditioner voor de tweede wasbeurt. 

Puppy shampoo

Sommige shampoo's zijn speciaal ontwikkeld voor puppies. Dit zijn milde shampoo's die veilig zijn voor gevoelige dieren zoals pups en kittens maar ook voor zogende of dragende teven of poezen, of dieren met een gevoelige huid.

Waterblazer

Om uw hond te drogen op een vacht- en huidvriendelijke manier kunt u het beste een waterblazer gebruiken. Door de koude luchtstroom wordt het water uit de vacht van uw hond geblazen. Ook loszittend onderwol komt op deze manier makkelijk uit de vacht. Langdurig gebruik van een föhn is niet wenselijk aangezien de warme lucht voor beschadiging kan zorgen.