Kalmerende middelen

Ook honden kunnen last hebben van stress. Dit kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld bij onweer, tijdens reizen of in een nieuwe omgeving. Wij hebben hier verschillende oplossingen voor. Zo hebben wij o.a. halsbanden, pillen en pipetten op basis van valeriaan. Een andere mogelijkheid is de spray of verdamper van Adaptil op basis van feromonen. 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Uw hond kalmeren met een kalmerende spray of verdamper

Ook honden kunnen last hebben van stress. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Wat de reden ook is dat uw hond last heeft van stress, het is belangrijk om hier dan snel iets aan te doen.

Met een kalmeringsmiddel uw hond helpen is iets wat wij u van harte aanbevelen. Maar probeer altijd eerst uw hond op een natuurlijke manier zonder middelen tot rust te krijgen. Gedragstherapie kan daarbij soms helpen.

We hebben bij AnimalCribs een aantal verschillende natuurlijke relax middelen voor honden, die u direct in kunt zetten als u merkt dat uw hond last heeft van stress. Het zijn natuurlijke middelen die uw hond helpen zonder dat deze daar nadelige gevolgen aan ondervindt. Onze rustgevende middelen kunnen uw hond helpen.