Trimarm Verstelbaar

Deze trimarm kunt u los bestellen als aanvullende of vervangende trimarm voor uw trimtafel, of natuurlijk omdat u het fijn vindt om meerdere trimarmen op de trimtafel te hebben.

Als u een trimtafel hebt van goede kwaliteit dan heeft die een dik werkblad en ook daar is deze universele metalen trimarm goed op berekend. U draait hem simpelweg vast met de sterke metalen klem, maar pas wel op dat u deze niet te ver door draait: vast is vast!

U kunt de trimarm makkelijk in hoogte verstellen door de draaiknop open te draaien, de buis te verschuiven en dan de draaiknop weer vast te draaien. Het horizontale deel van deze universele trimarm is 30 cm lang.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 30,95

Speciale prijs € 24,76

Productbeschrijving
Details
Deze trimarm kunt u los bestellen als aanvullende of vervangende trimarm voor uw trimtafel, of natuurlijk omdat u het fijn vindt om meerdere trimarmen op de trimtafel te hebben.Als u een trimtafel hebt van goede kwaliteit dan heeft die een dik werkblad en ook daar is deze universele metalen trimarm goed op berekend. U draait hem simpelweg vast met de sterke metalen klem, maar pas wel op dat u deze niet te ver door draait: vast is vast!U kunt de trimarm makkelijk in hoogte verstellen door de draaiknop open te draaien, de buis te verschuiven en dan de draaiknop weer vast te draaien. Het horizontale deel van deze universele trimarm is 30 cm lang.
Extra informatie
Extra informatie
MerkStarline
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Trimarm Verstelbaar
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Service