Trainingsmatten Posh. Voordeelpak 60x60 CM - 30 Stuks

Posh Deluxe trainingsmatten zijn het ideale hulpmiddel om een puppy te helpen om zindelijk te worden. Elke pup moet hier natuurlijk in getraind worden. Op een gegeven moment mag de pup niet zomaar meer zijn behoefte doen wanneer het hem uitkomt, maar zal die moeten wachten tot het uitlaten. Dat gaat natuurlijk nooit zonder een paar ongelukjes. Daarbij bieden deze trainingsmatten uitkomst.

De trainingsmatten voor pups zijn 60 bij 60 centimeter en daardoor ideaal om in een bench of in de speciale Posh Puppy Trainer te leggen. Wanneer de pup dan zijn behoefte doet dringt er geen urine door tot op de vloer. Dit komt door de structuur van de puppy trainingsmat. Die bestaat uit drie lagen. De bovenste laag heeft een zachte honinggraatstructuur die puppy's erg fijn vinden om op te zitten. De middelste laag absorbeert het vocht met een gel. De onderste laag laat helemaal geen vocht door, zodat uw vloer gespaard blijft van nare luchtjes.

Het voordeelpak wat u hier kunt bestellen bevat maar liefst 30 trainingsmatten van 60 x 60 cm.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,95
Productbeschrijving
Details
Posh Deluxe trainingsmatten zijn het ideale hulpmiddel om een puppy te helpen om zindelijk te worden. Elke pup moet hier natuurlijk in getraind worden. Op een gegeven moment mag de pup niet zomaar meer zijn behoefte doen wanneer het hem uitkomt, maar zal die moeten wachten tot het uitlaten. Dat gaat natuurlijk nooit zonder een paar ongelukjes. Daarbij bieden deze trainingsmatten uitkomst.De trainingsmatten voor pups zijn 60 bij 60 centimeter en daardoor ideaal om in een bench of in de speciale Posh Puppy Trainer te leggen. Wanneer de pup dan zijn behoefte doet dringt er geen urine door tot op de vloer. Dit komt door de structuur van de puppy trainingsmat. Die bestaat uit drie lagen. De bovenste laag heeft een zachte honinggraatstructuur die puppy's erg fijn vinden om op te zitten. De middelste laag absorbeert het vocht met een gel. De onderste laag laat helemaal geen vocht door, zodat uw vloer gespaard blijft van nare luchtjes.Het voordeelpak wat u hier kunt bestellen bevat maar liefst 30 trainingsmatten van 60 x 60 cm.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Trainingsmatten Posh. Voordeelpak 60x60 CM - 30 Stuks
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Service