Topmast Heavy Pole Beige

Deze stevige en zeer degelijke krabpaal is heel stabiel, zodat ook grotere katten er heel comfortabel hun nagels aan kunnen krabben. Ook katten met een kleiner formaat die helemaal uit hun dak gaan bij het krabben kunnen veel plezier hebben aan deze krabpaal!

De krabpaal Topmast Heavy Pole bestaat uit een dikke paal met een doorsnede van 12 cm op een ook mooi dikke grondplaat van 40 bij 40 cm. Wat de Topmast extra fijn en stevig maakt is de dikte van de grondplaat. Die is namelijk maar liefst 4 cm! Daardoor staat hij dus heel stabiel. De Topmast Heavy is in totaal 76 cm hoog.

De krabpaal is bekleed met extra dik sisal zodat grote katten hun nagels naar hartenlust erop kunnen krabben. De rest van de paal is bekleed met lekker zacht pluche met een beige kleur.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 37,95

Speciale prijs € 33,40

Productbeschrijving
Details
Deze stevige en zeer degelijke krabpaal is heel stabiel, zodat ook grotere katten er heel comfortabel hun nagels aan kunnen krabben. Ook katten met een kleiner formaat die helemaal uit hun dak gaan bij het krabben kunnen veel plezier hebben aan deze krabpaal!De krabpaal Topmast Heavy Pole bestaat uit een dikke paal met een doorsnede van 12 cm op een ook mooi dikke grondplaat van 40 bij 40 cm. Wat de Topmast extra fijn en stevig maakt is de dikte van de grondplaat. Die is namelijk maar liefst 4 cm! Daardoor staat hij dus heel stabiel. De Topmast Heavy is in totaal 76 cm hoog.De krabpaal is bekleed met extra dik sisal zodat grote katten hun nagels naar hartenlust erop kunnen krabben. De rest van de paal is bekleed met lekker zacht pluche met een beige kleur.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Topmast Heavy Pole Beige
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Service
Prijs
Waarde