Topmast Heavy Krabpaal - Savannah Grijs

Wilt u het beste van het beste voor uw grotere of zwaardere katten? Kies dan voor een Topmast Heavy Krabpaal. Deze krabpalen zijn namelijk een lust voor het oog en helemaal te gek voor uw kat om op te klimmen, naar hartenlust te spelen en natuurlijk af en toe een lekker dutje te doen!

De Topmast Heavy lijn is speciaal bedoeld voor het grootste formaat huiskat. Daarom heet deze uitvoering bijvoorbeeld de Savannah Grijs.

Dit krabparadijs is extra robuust uitgevoerd. Dat uit zich onder meer in de extra dikke krabpalen van maar liefst 12 cm doorsnee. Daardoor staat de Topmast Heavy heel stevig en kunnen ook grote katten er uitgebreid op springen en spelen. En hun nagels krabben natuurlijk, de palen zijn namelijk bekleed met extra dik en ruw sisal. De plateaus zijn bekleed met grijs pluche.

De Topmast Heavy is 180 cm hoog. Wat krijgt uw kat er allemaal mee tot zijn of haar beschikking? Een dikke bodemplaat van 80 x 80 cm met daar direct bovenop het grote huisje van 50 x 35 x 30 cm. Er zijn drie dikke krabpalen met daar tussenin een drietal driehoekige plateaus van 70 x 70 cm, waarvan eentje een kruipgat bevat. Aan de twee bovenste plateaus hangen mooie grote hangmatten waarin het heerlijk is toeven voor uw kat. Tot slot kunnen de katten klimmen en spelen met een extra dik touw.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 292,95

Speciale prijs € 257,50

Productbeschrijving
Details
Wilt u het beste van het beste voor uw grotere of zwaardere katten? Kies dan voor een Topmast Heavy Krabpaal. Deze krabpalen zijn namelijk een lust voor het oog en helemaal te gek voor uw kat om op te klimmen, naar hartenlust te spelen en natuurlijk af en toe een lekker dutje te doen!De Topmast Heavy lijn is speciaal bedoeld voor het grootste formaat huiskat. Daarom heet deze uitvoering bijvoorbeeld de Savannah Grijs.Dit krabparadijs is extra robuust uitgevoerd. Dat uit zich onder meer in de extra dikke krabpalen van maar liefst 12 cm doorsnee. Daardoor staat de Topmast Heavy heel stevig en kunnen ook grote katten er uitgebreid op springen en spelen. En hun nagels krabben natuurlijk, de palen zijn namelijk bekleed met extra dik en ruw sisal. De plateaus zijn bekleed met grijs pluche.De Topmast Heavy is 180 cm hoog. Wat krijgt uw kat er allemaal mee tot zijn of haar beschikking? Een dikke bodemplaat van 80 x 80 cm met daar direct bovenop het grote huisje van 50 x 35 x 30 cm. Er zijn drie dikke krabpalen met daar tussenin een drietal driehoekige plateaus van 70 x 70 cm, waarvan eentje een kruipgat bevat. Aan de twee bovenste plateaus hangen mooie grote hangmatten waarin het heerlijk is toeven voor uw kat. Tot slot kunnen de katten klimmen en spelen met een extra dik touw.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Topmast Heavy Krabpaal - Savannah Grijs
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Service