S-Trimtafel Topmast RVS +Trimarm 81x56cm Blauw

Deze luxe Topmast trimtafel is gemaakt van roestvrij staal en is zeer handig in het gebruik. De premium trimtafel staat op vier stevige RVS poten met beschermdoppen van rubber zodat de poten niet krassen op gladde vloeren. Deze tafel staat zeer stabiel!

De tafel heeft een MDF tafeloppervlak met aluminium stootranden rondom. Het robuuste blad is bekleed met een dikke anti-sliplaag van blauw rubber. Die laag is anti-statisch waardoor haren en stof er niet op blijven plakken.

De meegeleverde trimarm is makkelijk verstelbaar en heeft een handige trimlus. Wat deze trimtafel nog fijner maakt in het gebruik is het metalen plateau onder de tafel. Dit kunt u gebruiken om materialen die u even niet nodig hebt neer te leggen. U kunt het dan snel weer pakken zodra u het weer nodig heeft.

Deze luxe Small Trimtafel van Topmast is belastbaar tot maximaal 50 kg. De afmetingen zijn 81 x 56 x 76 cm.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 158,95

Speciale prijs € 146,23

Productbeschrijving
Details
Deze luxe Topmast trimtafel is gemaakt van roestvrij staal en is zeer handig in het gebruik. De premium trimtafel staat op vier stevige RVS poten met beschermdoppen van rubber zodat de poten niet krassen op gladde vloeren. Deze tafel staat zeer stabiel!De tafel heeft een MDF tafeloppervlak met aluminium stootranden rondom. Het robuuste blad is bekleed met een dikke anti-sliplaag van blauw rubber. Die laag is anti-statisch waardoor haren en stof er niet op blijven plakken.De meegeleverde trimarm is makkelijk verstelbaar en heeft een handige trimlus. Wat deze trimtafel nog fijner maakt in het gebruik is het metalen plateau onder de tafel. Dit kunt u gebruiken om materialen die u even niet nodig hebt neer te leggen. U kunt het dan snel weer pakken zodra u het weer nodig heeft.Deze luxe Small Trimtafel van Topmast is belastbaar tot maximaal 50 kg. De afmetingen zijn 81 x 56 x 76 cm.
Extra informatie
Extra informatie
MerkTopmast
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: S-Trimtafel Topmast RVS +Trimarm 81x56cm Blauw
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Service
Prijs
Waarde
Kwaliteit