Puppyren Topmast Outdoor +Dakconstructie

Deze zeer solide puppyren van Topmast is speciaal bedoeld om buiten gebruikt te worden. Deze ren is tegen de elementen bestand dankzij het gebruikte metaal met hamerslag poedercoating en kunststof verbindingselementen.

De ren wordt opgebouwd uit 8 delen met een lengte van 60. Die worden bij deze puppyren altijd in een cirkel geplaatst en kunnen niet op een andere manier worden gebruikt. Zo ontstaat een cirkel met een omtrek van 5 meter en 40 cm. De hoogte van de panelen is 107 cm.

De puppyren heeft stevige verbindingen van kunststof. Een stevige en grote deur met veiligheidssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang naar binnen toe.

Bij deze versie van de outdoor puppyren wordt een dakconstructie geleverd. Zo zitten de puppy's altijd droog en beschut. De coating van de panelen is een loodvrije hamerslag poedercoating.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 157,95

Speciale prijs € 116,25

Productbeschrijving
Details
Deze zeer solide puppyren van Topmast is speciaal bedoeld om buiten gebruikt te worden. Deze ren is tegen de elementen bestand dankzij het gebruikte metaal met hamerslag poedercoating en kunststof verbindingselementen.De ren wordt opgebouwd uit 8 delen met een lengte van 60. Die worden bij deze puppyren altijd in een cirkel geplaatst en kunnen niet op een andere manier worden gebruikt. Zo ontstaat een cirkel met een omtrek van 5 meter en 40 cm. De hoogte van de panelen is 107 cm.De puppyren heeft stevige verbindingen van kunststof. Een stevige en grote deur met veiligheidssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang naar binnen toe.Bij deze versie van de outdoor puppyren wordt een dakconstructie geleverd. Zo zitten de puppy's altijd droog en beschut. De coating van de panelen is een loodvrije hamerslag poedercoating.
Extra informatie
Extra informatie
MerkNee
SoortNee
KnaagdierNee
VerzorgingNee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puppyren Topmast Outdoor +Dakconstructie
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Service
Prijs
Waarde
Kwaliteit