Krabpaal TOM Zwart

Krabpaal Tom Zwart is een waar krab- en klimparadijs voor uw kat. Het is een schitterend ontworpen krabpaal met diverse plateaus, hangmatten, krabpalen, een ladder en een huisje. Krabpaal Tom is door zijn vele plateaus en hangmatten ook heel geschikt voor een huis waar meerdere katten wonen.

De krabpalen hebben een diameter van 7 centimeter en zijn voorzien van het ruwe sisal waarmee uw kat zijn of haar nagels in topconditie kan houden.

Het huisje heeft de afmetingen 24 x 24 x 25 cm. De opening is 13 x 17 cm. Ook een grotere kat kan er dus prima naar binnen en urenlang comfortabel in liggen slapen. De twee hangmatten hebben een diameter van 30 cm en het plateau bovenop meet 28 bij 15 cm. De grondplaat is 49 bij 44 cm.

Met zijn totale hoogte van 122 cm hoeft deze krabpaal niet aan het plafond vastgemaakt te worden. Hij is van zichzelf ook stevig genoeg om meerdere katten er tegelijk van gebruik te kunnen laten maken. De gehele krabpaal is (uiteraard met uitzondering van de krabgedeeltes zelf) bekleed met heerlijk zacht pluche in stijlvol zwart.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 78,95

Speciale prijs € 69,48

Productbeschrijving
Details
Krabpaal Tom Zwart is een waar krab- en klimparadijs voor uw kat. Het is een schitterend ontworpen krabpaal met diverse plateaus, hangmatten, krabpalen, een ladder en een huisje. Krabpaal Tom is door zijn vele plateaus en hangmatten ook heel geschikt voor een huis waar meerdere katten wonen.De krabpalen hebben een diameter van 7 centimeter en zijn voorzien van het ruwe sisal waarmee uw kat zijn of haar nagels in topconditie kan houden.Het huisje heeft de afmetingen 24 x 24 x 25 cm. De opening is 13 x 17 cm. Ook een grotere kat kan er dus prima naar binnen en urenlang comfortabel in liggen slapen. De twee hangmatten hebben een diameter van 30 cm en het plateau bovenop meet 28 bij 15 cm. De grondplaat is 49 bij 44 cm.Met zijn totale hoogte van 122 cm hoeft deze krabpaal niet aan het plafond vastgemaakt te worden. Hij is van zichzelf ook stevig genoeg om meerdere katten er tegelijk van gebruik te kunnen laten maken. De gehele krabpaal is (uiteraard met uitzondering van de krabgedeeltes zelf) bekleed met heerlijk zacht pluche in stijlvol zwart.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Krabpaal TOM Zwart
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Waarde
Kwaliteit
Service
Prijs