Snacks knaagdieren

Snacks voor knaagdieren

Natuurlijk wilt u uw rat, cavia, fret, degoe of chinchilla eens verwennen met een lekkere snack. Kies dan bewust en ga voor een verantwoordelijk snack. U vindt ze hier bij AnimalCribs. 

Artikelen 1 tot 24 van 82 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 82 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Snacks voor knaagdieren

Voor knaagdieren zijn snacks niet alleen iets lekkers, maar snacks bieden uw knaagdier de mogelijkheid om te doen wat hij het liefst doet ... knagen!

De knaagbehoefte van knaagdieren komt doordat de snijtanden van de dieren altijd blijven doorgroeien. Om het gebit in goede conditie te houden is knagen belangrijk. Hiervoor kan het beste knaagmateriaal gegeven worden en een snack kan zo af en toe als variatie op het dagelijkse dieet gegeven worden. Te veel snacks geven is niet gezond, houd daarom het gewicht van uw knaagdieren altijd goed in de gaten.

Uw cavia, hamster, muis, gerbil, chinchilla of rat verwennen

Wilt u uw cavia, hamster, muis, gerbil, chinchilla of rat lekker verwennen met een heerlijke en verantwoorde snack? Dan bent u bij AnimalCribs op het juiste adres!
Populiere lekkernijen zijn onder andere Selective Woodland Loops Guinea PigsNatuur Weide Mix en de Esve Lenterol.

Konijnenvoer online

Konijnen hebben een gebalanceerd voedingsplan nodig dat uit hooi, droog- en groenvoer bestaat. Met de juiste mix van deze componenten blijft uw konijn fit en gezond. Ons ruime aanbod aan konijnenvoer bestaat uit verschillende soorten voer van topmerken als Esve, Supreme, Versele-Laga, Kasper Fauna en meer. 

Voer en snacks voor konijnen

Naast konijnenkorrels kunt u uw konijn natuurlijk ook af en toe verwennen met een lekkere snack. Gezonde favorieten voor konijnen zijn onder andere de Esve Wilgenrol voor konijnenLijnzaad brokjes en ESVE Knaaghout Wilg.