Konijnenvoer

Voer voor konijnen

Hooi is de hoofdvoeding van konijnen. Het is dus belangrijk om altijd vers hooi in de kooi te leggen en een fijne voorraad te hebben. Daarnaast eten konijnen ook veel brokjes, zowel gemengd als eenzijdig. Sommige konijnen zijn zo slim om alle lekkere stukjes uit het gemengde voedsel te halen en laten alle brokjes met de juiste voedingsmiddelen liggen. Heeft u zo'n slim konijn die dit doet? Dan is het verstandig om eenzijdige brokjes te halen, zodat uw konijn geen keus heeft en de juiste voedingsmiddelen alsnog binnen krijgt. Verwen hem dan liever met een beetje groentes.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Konijnenvoer online

Konijnen hebben een gebalanceerd voedingsplan nodig dat uit hooi, droog- en groenvoer bestaat. Met de juiste mix van deze componenten blijft uw konijn fit en gezond. Ons ruime aanbod aan konijnenvoer bestaat uit verschillende soorten voer van topmerken als Esve, Supreme, Versele-Laga, Kasper Fauna en meer. 

Voer en snacks voor konijnen

Naast konijnenkorrels kunt u uw konijn natuurlijk ook af en toe verwennen met een lekkere snack. Gezonde favorieten voor konijnen zijn onder andere de Esve Wilgenrol voor konijnenLijnzaad brokjes en ESVE Knaaghout Wilg.