Hooi, stro en bodembedekkers

Hooi, stro en bodembedekkers; u vindt het bij AnimalCribs. Hooi is het basisvoer nummer 1 voor konijn en knaagdier en zou daarom dagelijks vernieuwd en bijgevuld moeten worden.

Artikelen 1 tot 24 van 92 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 92 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hooi en stro voor konijn en knaagdier

Onmisbaar voor uw konijn en knaagdier! 

Hooi is het basisvoer nummer 1 en zou daarom dagelijks vernieuwd en bijgevuld moeten worden. Hier vindt u een diverse keuze aan hoogwaardige hooisoorten.

Stro behoort tot de basisbehoeften van ieder knaagdier. Als bodembedekking in de kooi, om zich in te verstoppen of om eraan te knagen. Knaagdieren voelen zich lekker thuis met een bodem van stro.

Wat is het verschil tussen hooi en stro?

Voor veel mensen is het onduidelijk wat nu precies stro is en wat hooi. Dit komt omdat deze termen vaak door elkaar worden gebruikt.

Hooi is gedroogd gras en is daarom soms ook wat groenachtig gekleurd. Hooi wordt gebruikt als voedsel voor heel veel dieren.

Stro is een verzameling van stengels van graan en heeft daarom ook een grovere structuur. Stro ziet er vaak wat geelachtig uit en wordt gebruikt als bodembedekking. Stro kan goed warmte isoleren en is dus ideaal voor bijvoorbeeld konijntjes in een buitenhok.