Kong Training Dummie - XLarge

Deze extra grote Kong Training Dummy is het perfecte hulpmiddel om uw hond mee te trainen in verschillende oefeningen, zoals apporteren. Ook is hij uitermate geschikt om te gebruiken als beloning na een goed uitgevoerde oefening of om gooi- en trekspelletjes met uw hond te doen.

De Training Dummy XLarge is licht maar wel heel sterk en hij gaat daardoor lang mee. Dankzij de vorm en het gebruikte materiaal leert de Kong uw hond bovendien om een terug te brengen object voorzichtig met de bek beet te pakken.

Omdat de Training Dummy XLarge is gemaakt van zacht foam blijft deze op het water drijven. Hij kan dus ook heel goed gebruikt worden om te apporteren vanaf de waterkant. En door de opvallende kleur is de Kong ook voor uzelf weer makkelijk terug te vinden.

De Kong Training Dummy heeft een afmeting va 26 x 7,5 cm en is daardoor met name geschikt voor middelgrote en grote hondenrassen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,95
Productbeschrijving
Details
Deze extra grote Kong Training Dummy is het perfecte hulpmiddel om uw hond mee te trainen in verschillende oefeningen, zoals apporteren. Ook is hij uitermate geschikt om te gebruiken als beloning na een goed uitgevoerde oefening of om gooi- en trekspelletjes met uw hond te doen.De Training Dummy XLarge is licht maar wel heel sterk en hij gaat daardoor lang mee. Dankzij de vorm en het gebruikte materiaal leert de Kong uw hond bovendien om een terug te brengen object voorzichtig met de bek beet te pakken.Omdat de Training Dummy XLarge is gemaakt van zacht foam blijft deze op het water drijven. Hij kan dus ook heel goed gebruikt worden om te apporteren vanaf de waterkant. En door de opvallende kleur is de Kong ook voor uzelf weer makkelijk terug te vinden.De Kong Training Dummy heeft een afmeting va 26 x 7,5 cm en is daardoor met name geschikt voor middelgrote en grote hondenrassen.
Extra informatie
Extra informatie
MerkN/B
SoortN/B
KnaagdierN/B
VerzorgingN/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kong Training Dummie - XLarge
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Service
Prijs
Waarde