Hydraulische Trimtafel VENUS 106x60 cm

De hydraulische trimtafel Venus is geschikt voor intensief gebruik, ook door professionele hondentrimmers. De trimtafel wordt hydraulisch bediend en kan zo heel eenvoudig in hoogte worden versteld van 55 tot 95 cm.

De hydraulische pomp wordt eenvoudig door u bediend. Doordat er aparte stelpootjes onder het onderstel zitten kunt u de trimtafel helemaal waterpas en stevig plaatsen, ook op een oneffen vloer.

Het rechthoekige tafelblad van 60 x 106 cm is bekleed met zwart rubber en voorzien van aluminium stootranden. Het blad is voorzien van een speciale harde coating die slijtvast is en waar honden niet op weg glijden.

Op de tafel wordt een dubbele trimarm met trimlussen gemonteerd zodat de hond veilig kan worden vastgezet en u ongehinderd kunt trimmen.

Het onderstel van de Venus is voorzien van een witte poedercoating. Af en toe kan hier een kleine optische beschadiging in voorkomen. De prijs van het product is daar standaard al naar gecorrigeerd.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 379,95

Speciale prijs € 341,96

Productbeschrijving
Details
De hydraulische trimtafel Venus is geschikt voor intensief gebruik, ook door professionele hondentrimmers. De trimtafel wordt hydraulisch bediend en kan zo heel eenvoudig in hoogte worden versteld van 55 tot 95 cm.De hydraulische pomp wordt eenvoudig door u bediend. Doordat er aparte stelpootjes onder het onderstel zitten kunt u de trimtafel helemaal waterpas en stevig plaatsen, ook op een oneffen vloer.Het rechthoekige tafelblad van 60 x 106 cm is bekleed met zwart rubber en voorzien van aluminium stootranden. Het blad is voorzien van een speciale harde coating die slijtvast is en waar honden niet op weg glijden.Op de tafel wordt een dubbele trimarm met trimlussen gemonteerd zodat de hond veilig kan worden vastgezet en u ongehinderd kunt trimmen.Het onderstel van de Venus is voorzien van een witte poedercoating. Af en toe kan hier een kleine optische beschadiging in voorkomen. De prijs van het product is daar standaard al naar gecorrigeerd.
Extra informatie
Extra informatie
MerkTopmast
SoortNee
KnaagdierNee
VerzorgingNee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hydraulische Trimtafel VENUS 106x60 cm
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Service
Prijs
Waarde
Kwaliteit