Hydraulische trimtafel madrid

Deze hydraulische trimtafel is geschikt voor intensief gebruik, ook door professionele hondentrimmers. De trimtafel wordt hydraulisch bediend en kan zo heel eenvoudig in hoogte worden versteld van 82 tot 96 cm.

De hydraulische pomp wordt met de voet bediend, zodat u ondertussen gewoon uw handen vrij hebt. Doordat er aparte stelpootjes onder het onderstel zitten kunt u de trimtafel helemaal waterpas en stevig plaatsen, ook op een oneffen vloer.

Het tafelblad is gemaakt van MDF met een dikte van 1,8 cm en dus heel stevig. Het blad is voorzien van een speciale harde coating die slijtvast is en waar honden niet op weg glijden.

Op de tafel wordt een trimarm met trimlus gemonteerd zodat de hond veilig kan worden vastgezet en u ongehinderd kunt trimmen.

Afmeting tafelblad 81x52cm

De Madrid trimtafel is belastbaar tot 50 kg.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 179,95

Speciale prijs € 165,55

Productbeschrijving
Details
Deze hydraulische trimtafel is geschikt voor intensief gebruik, ook door professionele hondentrimmers. De trimtafel wordt hydraulisch bediend en kan zo heel eenvoudig in hoogte worden versteld van 82 tot 96 cm.De hydraulische pomp wordt met de voet bediend, zodat u ondertussen gewoon uw handen vrij hebt. Doordat er aparte stelpootjes onder het onderstel zitten kunt u de trimtafel helemaal waterpas en stevig plaatsen, ook op een oneffen vloer.Het tafelblad is gemaakt van MDF met een dikte van 1,8 cm en dus heel stevig. Het blad is voorzien van een speciale harde coating die slijtvast is en waar honden niet op weg glijden.Op de tafel wordt een trimarm met trimlus gemonteerd zodat de hond veilig kan worden vastgezet en u ongehinderd kunt trimmen.De Madrid trimtafel is belastbaar tot 50 kg.
Extra informatie
Extra informatie
MerkTopmast
SoortNee
KnaagdierNee
VerzorgingNee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hydraulische trimtafel madrid
Hoe waardeert u dit product? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Service