Geen verzendkosten boven €60 voor NL én BE *
€5 afhaalkorting - locatie Benthuizen
Professioneel advies over de producten
De online winkel voor jouw hond!
93% van 100
9.3 / 10
Bekijk alle 251 reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 6 216 39 024

Hondenbadjassen en kleding

Hondenbadjassen en kleding

DeToobster hondenbadjas is een microvezel kwaliteitsbadjas is op basis van een uniek eigen ontwerp en onderscheid zichzelf van alle anderen doordat “de broek” ook bedekt (en dus gedroogd) wordt. Nadat deze vrolijk gekleurde badjas is aangedaan bij de hond, kan de vacht langdurig drogen zonder dat er druppels op de vloer of muur komen. Door de speciale pasvorm heeft uw hond alle bewegingsvrijheid om rond te lopen, zonder dat de badjas van het lichaam af kan raken. Daarnaast zorgt de Toobster Hondenbadjas er ook voor dat de hond het niet koud krijgt.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Hondenbadjassen en kleding

Badjas voor honden

Wie herkent het niet, een hond welke de hele vloer nat maakt na een wandeling tijdens hondenweer, een (ongewenste) verfrissende duik of een (gepland) bad. En met een beetje pech schudt hij zichzelf zo hard uit dat de (modder-) spetters ook nog tegen de muren omhoog zitten.

Vaak wordt met een oude handdoek geprobeerd de trouwe viervoeter snel droog te krijgen, maar dat helpt eigenlijk niet genoeg! Daarna krijgt de hond het vaak ook koud, net als wij wanneer we uit de douch of bad komen en niets om onszelf heen slaan.

Dé oplossing hiervoor is de Toobster Hondenbadjas!

Koelvesten voor honden

Honden hebben vrijwel geen zweetklieren. Ze zijn afhankelijk van afkoeling door verdamping; dus door te hijgen. Wanneer het buiten warm is, kan uw hond dan ook wat hulp gebruiken bij het afkoelen. Met het DRY Cooling Vest van Suitical wordt de lichaamstemperatuur van uw hond gereguleerd zonder het gebruik van gel of kristallen. U kunt het vest vullen met water waarna het tot 3 dagen lang koel blijft. Het vooraf koelen van het vest is hierbij niet nodig. Het Suitical DRY Cooling Vest kan gewassen worden in de wasmachine.

Recovery Suit

De Recovery Suit® voor honden is een professioneel alternatief voor de kraag en bandages. De veelzijdige Recovery Suit® beschermt honden en hun omgeving tijdens herstel, na een medische ingreep, bij huidproblemen, loopsheid, lichte incontinentie en nog veel meer…