Honden natvoer

Natvoer voor honden

Een grote keuze aan natvoer voor honden.
Honden kunnen de verleiding van natvoer nauwelijks weerstaan: de lekkere textuur, de fijne smaak, de aantrekkelijke geur...
Vanwege deze grote eetlust moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van natvoer voor uw hond: kies recepten die voldoen aan zijn behoeften om plezier en een evenwichtige voeding te combineren.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Natvoer voor honden

Het aantal merken, series en natvoer recepten maken het mogelijk voedsel te vinden dat past bij uw hond. Om u te helpen bij uw keuze, zijn hier enkele criteria die rekening houden met het profiel van uw hond:

Zijn smaak: geeft uw hond de voorkeur aan rundvlees, lam, kip of vis? Houdt hij van saus of gelei?

Zijn grootte: kleine hapjes of delicate filets, hele stukken vlees of gehaktballen ... er zijn vele vormen beschikbaar voor jonge en voor oudere honden, voor de sterkste als ook voor de meest gevoelige honden.

Zijn leeftijd: sommige merken bieden recepten aan waarvan de samenstelling speciaal ontworpen is voor volwassen honden, puppy's (recepten voor een gezonde groei van honden van 1 tot 12 maanden) of oudere honden (beperkte calorie-inhoud aangepast aan de verminderde lichamelijke activiteit).

Zijn voorkeuren: standaard ingrediënten of van biologische boerderijen? Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige toevoegingen? Zonder granen?

Zijn speciale behoeften: als onderdeel van een behandeling door de dierenarts voorgeschreven, kan therapeutische natvoer helpen bij de bestrijding van bepaalde ziekten (nierfalen, gastro-intestinale problemen, obesitas, allergieën of gewrichtsproblemen)

Het aanbod natvoer voor honden bied je een uitgebreide keuze uit de grootste merken zoals:

Hill's Science Plan, Pedigree, Royal Canin, Yarrah, Cesar, Almo Nature....

maar ook uit alle andere favoriete merken zoals Lukullus of Rocco.