ChiliChalet hondenbedden

Deze hondenbedden zijn de crème de la crème. Kwalitatief is dit de absolute top, mede doordat ze stuk voor stuk handmatig worden geproduceerd in Duitsland. Het zijn prachtige meubelstukken die gezien mogen worden! De matrassen zijn ook los aan te schaffen!

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenbedden orthopedisch

Een hond slaapt twee keer zo lang als een mens, waarom is het bed vaak maar de helft zo goed? Laat uw hond niet slechter af zijn dan uzelf. Trakteer hem op onze ongelooflijk comfortabele bedden met orthopedisch matras en een stijlvol ontwerp. Hoogwaardige bedden van ChiliChalet zijn de nieuwe favoriete plek van uw hond en een aanwinst voor uw interieur

Deze hondenbedden zijn de crème de la crème. Kwalitatief is dit de absolute top, mede doordat ze stuk voor stuk handmatig worden geproduceerd in Duitsland. Het zijn prachtige meubelstukken die gezien mogen worden!

ChiliChalet

ChiliChalet maakt gebruik van stoffen uit de medische branche die wasbaar (30 graden) zijn en van 100% Polyester. Het binnen matras is los en 2 zijden te gebruiken. Ook gemakkelijk onderweg om alleen het matras mee te nemen bijvoorbeeld.

De opstaande rand is bij veel honden geliefd. Het is heerlijk voor uw hond om zijn of haar kop erop te laten rusten.

Orthopedisch matras

Het is ook mogelijk om enkel het matras aan te schaffen, zonder de opstaande rand. Wilt u het matras later toch nog ombouwen tot een volledig hondenbed, geen probleem! Neem gerust contact met ons op, zodat wij het voor u kunnen regelen. 

Deze unieke, exclusieve, hoogwaardige hondenbedden zijn standaard verkrijgbaar in de volgende maten:

Buitenmaten (LxBxH)Binnenmaten (LxBxH) 
XXSca. 40x33x17 cmca. 26x17x11 cm
XSca. 52x45x20 cm ca. 33x24x14 cm
Sca. 67x58x27 cmca. 41x30x21 cm
Mca.79x67x30 cmca. 50x37x24 cm
Lca. 90x71x32 cmca. 63x41x26 cm

Maatwerk

De designs ontwikkelt ChiliChalet zelf en voor bedrijven kunnen wij met eigen logo of patroon werken in eigen maatvoeringen. Voor afwijkende maten of dessins kunt u ons altijd benaderen. De mogelijkheden zijn oneindig!