Bestrijdingsmiddelen

Bescherm uw hond tegen vlooien, teken, wormen en andere parasieten

Het maakt niet uit waar u woont, uw hond zal altijd het risico lopen op het vangen van parasieten op de één of andere dag. Deze kunnen in het bijzondere de oorzaak van jeuk en huidproblemen zijn. Het kan zelfs zo zijn dat, zonder anti parasitaire behandeling, uw hond ernstige ziektes krijgt zoals, bijvoorbeeld, de ziekte van Lyme of leishmaniasis overgebracht door teken of muggen.
Het is daarom belangrijk om de hond effectief te behandelen tegen vlooien, teken en andere parasieten die ongemak kunnen veroorzaken en ziektes kunnen overdragen en dit het hele jaar door. Lees hier meer over in deze blog.

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vlooien, teken, wormen en andere parasieten bij honden

Elke hond kan er last van krijgen; vlooien, teken, wormen en andere nare parasieten. Vlooien en teken zitten overal waar honden komen: in struiken, op gras, maar ook op minder beschutte plaatsen. Vlooien zijn erg vervelend en veroorzaken veel jeuk, maar dit kleine beestje kan ook voor een lintworm zorgen of er kan een allergische reactie optreden. Een teek daarentegen veroorzaakt geen jeuk, maar kan wel een ziekte overbrengen op de hond. 

Vlooien- en tekenmiddelen voor honden 

In ons assortiment hebben we vlooien- en tekenmiddelen voor honden in pipettenhalsbandensprays  of shampoo. Daar er voor je volwassen hond en pup verschillende vlooien- en tekenmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste middel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken. 

Lees meer over vlooien, wormen en teken in onze blog: https://www.animalcribs.nl/blog/Vlooien-Wormen-Teken/ 

Vlooien- en teken bestrijden bij honden - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken vlooien- en tekenmiddelen voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende merken: