Een hond slaapt twee keer zo lang als een mens, waarom is zijn bed vaak maar de helft zo goed? Laat je hond niet slechter af zijn dan jij. Trakteer hem op onze ongelooflijk comfortabele bedden met orthopedisch matras en een stijlvol ontwerp. Hoogwaardige bedden van ChiliChalet zijn niet alleen voor de hond, ze zijn ook voor maîtresses en meesters in stijl.

orthopedische hondenbed

Honden zijn over het algemeen actieve dieren die dag in dag uit in de weer zijn. Van een rustig rondje wandelen tot flink rennen op het strand. Alle activiteiten belasten de gewrichten en spieren van je hond en daarom is het erg belangrijk dat je hond heerlijk tot rust kan komen en zijn spieren en gewrichten te laten ontspannen. Voor oudere of zwakkere honden is een orthopedisch hondenbed al helemaal geen overbodige luxe aangezien zij extra rust en ondersteuning voor de gewrichten en spieren nodig hebben.

Schoonmaken van orthopedisch hondenbed of kussen

Een orthopedisch hondenbed of kussen van ChiliChalet is van de hoogste kwaliteit. De stoffen die gebruikt worden zijn uit de medische branche, ze zijn wasbaar en van 100% Polyester.

Het binnen matras is los en tweezijdig te gebruiken. Ook gemakkelijk is het om onderweg alleen het matras mee te nemen.

orthopedisch matras

orthopedisch matras

orthopedisch matras

Hondenmand met opstaande rand

De opstaande rand is bij veel honden geliefd. Het is heerlijk voor je hond om zijn kop erop te laten rusten. Maar het is ook mogelijk om enkel het matras aan te schaffen, zonder opstaande rand.

orthopedische hondenmand

Goedkoop orthopedisch hondenkussen

Er zijn ook vele goedkope hondenkussens en matrassen te verkrijgen waarvan wordt gezegd dat ze orthopedisch zijn. Zoals voor vele producten geldt; je krijgt waar voor je geld.
Gun je je hond een écht kwalitatief hoogwaardig orthopedisch hondenbed én gun je jezelf een prachtig meubelstuk, bekijk dan de collectie van ChiliChalet. Maatwerk is overigens ook mogelijk! Zowel qua maat als design.

Orthopedische matras voor grote hond

Heb je een grote hond of wil je meerdere honden samen laten slapen? Het kan allemaal. Kijk maar eens naar dit prachtige ChiliChalet bed waar onze Weimaraners heerlijk op liggen. Dit bed is naar onze wens op maat gemaakt! Vraag raag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

orthopedisch matras

Ervaringen van AnimalCribs over de ChiliChalet hondenbed

Sinds de start van de samenwerking tussen AnimalCribs en ChiliChalet hebben wij een prachtige mand voor onze Weimaraners. Deze hebben wij nu een tijd in gebruik en de honden vinden het heerlijk om er in te liggen. De hoge rand is ook favoriet.
De kwaliteit is echt uitstekend; ondanks de “graafacties” van onze honden, is de stof nog helemaal goed. Van slijtage is totaal geen sprake.

Het is eenvoudig om de hoezen schoon te maken; je kan ze openritsen, de kussens en het matras eruit halen en de hoezen wassen in de wasmachine.

In de trimsalon ligt een kleiner model. Vrijwel alle honden gaan hier uit zichzelf graag in liggen, zelfs die waarvan de baasjes zeggen dat ze thuis nooit in de mand liggen! Ze staan verbaasd te kijken dat ze in de trimsalon direct de mand in gaan. Heerlijk toch!  

orthopedische hondenmand

orthopedische hondenbed

orthopedische hondenbed

orthopedische hondenbed

orthopedische hondenbed